Salarisadministratie

Uw salarisadministratie uitbesteden

salarisadministratieAls ondernemer wilt u liever geen zorgen over het op orde houden van uw salaris- en personeelsadministratie en het toepassen van administratieve lasten. Innovest Finance neemt kleine- en middelgrote ondernemers dit complexe en tijdrovende proces uit handen. Als extra adviseren wij over een breed scala aan personeelsvraagstukken waaronder aanname- en ontslagtrajecten.

Uitbesteding van de salarisadministratie aan Innovest Finance  is een uitstekende manier om er zeker van te zijn dat deze tijdig, volledig en juist wordt geregeld. ‘Eenvoudige uitbesteding’ houdt wat ons betreft ook in dat bij wijzigingen of vragen u maar hoeft te bellen. We staan u direct te woord en lossen eventuele problemen meteen op. We kennen uw bedrijf en uw situatie. Hierdoor spelen we in op vragen of problemen nog voordat ze bij u opkomen.

De salarisadministrateurs van Innovest Finance verzorgen al meer dan 15 jaar de salarisadministratie voor ondernemers in het MKB. Wij verzorgen de loonmutaties, loonaangiften, verstrekken de loonstroken en betalen desgewenst ook de salarissen uit

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw salarisadministratie? Kom dan eens langs of bel en vraag naar de mogelijkheden naar 070 – 711 31 80 of stuur ons een e-mail.

Share Button