Kennismaken met Innovest

KennismakingOp ons kantoor in Den Haag nemen we echt de tijd voor u. U kunt met al uw vragen over het ondernemerschap bij ons terecht. Een goede klik vinden we belangrijk, want we zijn graag nauw betrokken bij uw onderneming. Zo kunnen we snel inspelen op vragen en op nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen. We helpen u adequaat en snel.

Maatwerk

Wij geloven in dat iedere onderneming anders is. Bent u een starter of heeft u al langer een onderneming? Bent u een ZZP’er of heeft u mensen in dienst? Heeft u een BV, een maatschap of een VOF? Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in.
De focus van Innovest Finance ligt bij het verzorgen van uw administratie. Denk aan uw boekhouding, uw aangiftes, uw loonadministratie en de jaarrekeningen van ondernemers. Maar ook particulieren zijn van harte welkom voor het laten verzorgen van hun privé administratie en aangiften van inkomstenbelasting. Innovest Finance geeft u ook adviezen over kostenbesparingen, aftrekposten en fiscale voordelen. Innovest Finance verzorgt dus niet alleen uw boekhouding, maar denkt ook praktisch met u mee en wij dragen zorg voor het contact met de belastingdienst. Kortom, Innovest Finance staat naast u en helpt u ondernemen door uw administratie en boekhouding geheel te verzorgen.

Ons team

Bij Innovest Finance werken we met een hecht team van drie mensen. Al onze mensen zijn opgeleid op minimaal HBO niveau en hebben ervaring in het bedrijfsleven. We hebben specialisten in huis op het gebied van fiscaliteit, boekhouding en loonadministratie en daar zijn we best trots op. U doet bij ons zaken met een vast contactpersoon: één aanspreekpunt die aan een half woord vaak al genoeg heeft.

Wilt u met ons kennismaken? Maak dan gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek en kijk of het klikt.

Bel 070 – 711 31 80 of stuur een e-mail.

Share Button