Home » Innovest Consultancy

Financieel management en IT

De belangrijke rol van IT in vrijwel iedere moderne organisatie vraag kennis en kunde van zowel management als IT. Innovest Consultancy is een onderneming die haar klanten adviseert en ook daadwerkelijk ondersteunt op het gebied van Financieel management en IT.

Financieel management is meer dan boekhouden

Als we spreken over ‘finance’ in een moderne organisatie hebben we het allang niet meer alleen over de boekhouding. Dat geldt ook voor het Financieel Management Informatiesysteem, dat is meer dan alleen een boekhoudpakket.

Bij de implementatie van een financieel managementinformatiesysteem komt meer kijken dan alleen het inrichten van het pakket. Om het beste uit uw investering te halen is onze implementatie- en verbeteringsmethodiek gebaseerd op een uitgebreide analyse van de financiële informatiebehoeften, aansluitend op het (financiële) besturingsmodel van uw organisatie. Ons startpunt is een analyse van uw (financiële) informatiebehoefte. De resultaten van deze analyse zijn leidend bij onze implementatiemethodiek voor uw financieel management informatiesysteem.

Bij de implementaties combineren wij kennis en ervaring op het gebied van financieel management met projectmanagement, business consultancy en specifieke applicatiekennis.

 Innovest Consultancy biedt u onder andere consultancy diensten aan op het gebied van:

  • Inrichting van en tijdelijke ondersteuning bij het beheer van financiële management systemen;
  • Ondersteuning en advies op het gebied van financiële rapportages;
  • Verbetering van de financiële functie in het algemeen, zowel op het gebied van efficiency (minder kosten) als effectiviteit (betere managementrapportages, analyses etc.);
  • Uitvoering van quick scans en EDP-audits ten behoeve van het management (management assurance) en externe accountants;
  • Ondersteuning bij pakketselectietrajecten.

 

Hieronder ziet u een aantal organisaties waar Innovest Consultancy actief is geweest.

Abn Amro Verzekeringen Aegon Asset Management
Endemol Coda
Euronext College voor Verzekeraars
PricewaterhouseCoopers

 

Share Button