Belastingaangifte

belasting

Belastingadvies bij Innovest Finance

Innovest Finance adviseert u bij het opzetten van een nieuwe onderneming, het stroomlijnen van uw bestaande onderneming en bij de uitbreiding en/of overname van uw onderneming.

In Nederland bestaat ontzettend veel wetgeving op het gebied van belastingen, waardoor al snel door de bomen het bos niet meer wordt gezien. Elke soort belasting heeft weer zijn specifieke regels en (on)mogelijkheden. Het is voor de ondernemer onmogelijk om deze regels allemaal te kennen. U kunt hierbij terugvallen op ons kantoor, zodat de belasting voor u minder wordt.

Onze ervaren adviseurs met gedegen kennis van de geldende (belasting)wetgeving en de werkwijze van de Belastingdienst zullen u en uw bedrijf hierin optimaal wegwijs maken.

Vanzelfsprekend volgen wij alle fiscale ontwikkelingen op de voet en hebben wij altijd de juiste en actuele fiscale kennis paraat om uw belastingaangifte zo gunstig mogelijk te doen uitvallen. Dat mag u ook verwachten.

Wij adviseren in principe in alle zaken waarmee een ondernemer kan worden geconfronteerd.Naast deze advisering verzorgen wij de begeleiding bij boekenonderzoeken door de Belastingdienst en helpen wij u bij onderhandelingen met de belastingdienst.

Indien gewenst, geven wij vooraf aan welke kosten met het advies en/of onderzoek zijn gemoeid.

AangifteBelastingaangifte zonder zorgen met Innovest Finance

Bedrijven zijn vanaf het belastingjaar 2005 verplicht om elektronisch belastingaangifte te doen. Particulieren hebben op grond van de wet de keuze om belastingaangifte te doen op een papieren belastingaangiftebiljet, met behulp van een aangiftediskette, of rechtstreeks via internet. Met de hulp van Innovest Finance wordt aangifte doen een zorg minder!

Innovest Finance verzorgt alle belastingaangiften, van de Inkomstenbelasting tot en met de Vennootschapsbelasting en van de Omzetbelasting tot en met de Loonbelasting. Het spreekt voor zich dat we er alles aan doen om de aanslag voor u zo gunstig mogelijk uit te laten vallen. Naast het verzorgen van aangiften geeft Innovest Finance fiscale adviezen.

Eventuele fouten door de fiscus zullen wij, in uw opdracht, door middel van bezwaarschriften goed en tijdig corrigeren, zodat u er van kunt uitgaan dat u niet benadeeld wordt als gevolg van formaliteiten.

Fiscale regelgeving verandert regelmatig. U kunt dit zelf jaarlijks bijhouden, maar dan heeft u er een aardige taak bij. Wilt u meer informatie over de actuele regelgeving of informatie over wat voor fiscaal het meest voordelig is? Bel met Innovest Finance!

Share Button